Fórum je určeno pro dotazy, vzkazy, informace, názory, diskuze z oboru astrologie apod.

Pokud máte zájem o hlubší výklad horoskopu, napište nebo zavolejte a můžeme se domluvit na osobní konzultaci.

 

Diskuzní fórum

Datum 06.11.2012

Vložil Fenek

Titulek Stolní kalendář

Odpovědět

Stolní Astrologický kalendář 2013 Jarmily Gričové už také vyšel. Bližší na:
https://www.astrolozkajaga.com/kalendare/stolni-astrologicky-2013/

Datum 03.11.2012

Vložil Jola

Titulek modlitba za umírající

Odpovědět

Dobrý den paní Gričová - v posledním Phoenixu jste měla moc hezký článek o Dušičkách. Mimo jiné jste tam zmiňovala Modlitbu za umírající- přesně "odporučení umírajícího" - mohla byste prosím napsat, kde bych ji našla v celém znění ( pokud možno česky, ne švabachem.)
Děkuji a přeji hezké podzimní dny.
Děkuji.

Datum 05.11.2012

Vložil Jarmila Gričová

Titulek Re: modlitba za umírající

Odpovědět

POkud mí napíšete na mail, ráda vám je pošlu
JaGa

Datum 24.11.2012

Vložil Jola

Titulek Re: Re: modlitba za umírající

Odpovědět

Děkuji moc , svůj mejl posílám.

Datum 29.10.2012

Vložil Fenek

Titulek ASTRO-kalendář 2013

Odpovědět

je už na světě (nebo aspoň ve vesmíru). V každém případě je už k dispozici v nakladatelství Vodnář a také bude k dostání v Domě knihy Librex Ostrava na níže prezentované akci jeho křtu.

Datum 19.10.2012

Vložil Fenek

Titulek Snídaně s Novou

Odpovědět

22.10.2012, host Dr. Gričová.

Datum 19.10.2012

Vložil Fenek

Titulek Setkání s osudem

Odpovědět

Nejen s osudem, ale i s Jarkou Gričovou se můžete ve čtvrtek 1.11.2012 od 17 hodin setkat v Domě knihy Librex v Ostravě. Proběhne tam i křest jejího nového ASTRO-kalendáře. Tentýž den od 15 do 16 hodin bude hostem rádia Helax Ostrava. Další informace na:

https://www.helax.cz/akce/setkani-s-osudem-75.html

Datum 20.04.2012

Vložil Jan Popel

Titulek Sarkander

Odpovědět

Vážená paní doktorko, mám za to, že možná je za tímto světem ještě jiný. A že není dobré otevírat se jeho působení. Astrologie je disciplína, kterou by se věřící člověk neměl zabývat. Že Vám pomohl náš velmi kontroverzní svatý, mě skoro vyděsilo. Je mnoho duchů, ale jen neden svatý. To je jen můj skromný názor. A mimochodem jsem katolík.

Datum 06.05.2012

Vložil Fenek

Titulek Re: Sarkander

Odpovědět

Dal jsem to k širší diskuzi. (Viz složku Odkazy.)

Datum 09.05.2012

Vložil * Večernice

Titulek Re: Sarkander

Odpovědět

Kdysi před lety, jak jsem začínala jako OSVČ v poradenství v astrologii a právě jedno odpoledne vyšla z magistrátu s čerstvým ŽL, jsem na chodníku vzápětí viděla tři lidi jak k sobě přicházejí, podávají si ruce a vítají se. Byl to náš senior - tak se nazývají duchovní kazatel Církve českobratrské evangelické a naše sestra zapisovatelka, a katolický farář Lobkowicz. Přišla jsem k nim a spontánně jim povykládala, že oddteď se budu živit hvězdopravectvím. Že tomu asi tak osud chtěl, protože jsem nemohla půl roku sehnat zaměstnání po mateřské a musela uživit sebe i čtyřletou dcerku. Z tohoto důvodu jsem ze svého dlouholetého hobby -astrologie se rozhodla udělat své povolání na obživu. Ptala jsem se našeho seniora, jestli mne zato nebude odsuzovat a s ním ve sboru i naši bratři a sestry...A on mi řekl tohle: Na nebi - Hvězda jasně zářící dovedla hledající proroky ( krále - mudrce ) k Ježíšově kolébce poklonit se a přivítat jej na tento svět. Proč bys ty nemohla být světlem pro hledající ( tou hvězdou ), pokud to bude v souladu s tvým svědomím a půjde k duhu tvým sestrám a bratrům a tobě rovným dílem. ...A všichni tři mi podali ruku a popřáli mi, ať žiji dál poctivý a smyslupný život v souladu se svým svědomím a Boží vůli ( předurčením )... Dala jsem si přezídvku Večernice a od té doby mám v sobě jasno, ve své mysli srdci i dušence, že nedělám nic špatného, nic coby se příčilo mé lásce ke Stvořiteli a úctě k životu.
To je můj malý příběh člověka astrologa, který je nejen astrologem, ale rovněž křesťanem... Přeji tak i já všem pouze to dobré do mysli, srdce a dušenky *